[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=7JaXFI8-cTM&feature=youtu.be”]

Υλικά:
250gr linguine
150gr βούτυρο
500gr μανιτάρια
1 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα γλυκεία
1 κουταλιά της σούπας θυμάρι
1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
5 σταγόνες ταμπάσκο
100ml λευκό κρασί
200ml ζωμό λαχανικών
200gr τριμμένη παρμεζάνα
80gr καπνιστό σολομό
μαϊντανό για γαρνιτούρα

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια.
Λιώνουμε το βούτυρο.
Τσιγαρίζουμε τα μανιτάρια στο βούτυρο.
Προσθέτουμε όλα τα μπαχαρικά.
Σβήνουμε με κρασί.
Αφού εξατμιστεί το κρασί ρίχνουμε τον ζωμό.
Προσθέτουμε αλατοπίπερο και το ταμπάσκο.
Ρίχνουμε την παρμεζάνα.
Προσθέτουμε τα βρασμένα μακαρόνια και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε το σολομό και σερβίρουμε.
Γαρνίρουμε με μαϊντανό και έξτρα παρμεζάνα.

The Recipe In English

Ingredients:

250gr linguine
150gr butter
500gr mushrooms (any kind you like)
1 tsp garlic powder
1 tbsp sweet paprika
1 tbsp thyme
1/2 tsp pepper
1/2 tsp salt
5 drops red tabasco
100ml white wine
200ml vegetable broth
200gr grated parmesan cheese
80gr smoked salmon
parsley for garnish

How to make:

Clean the mushrooms.
Melt 150gr butter.
Saute the mushrooms into butter.
Add all the spices.
Finish with 100ml wine.
Pour 200ml broth into the pan.
Add salt and pepper.
Add 5 drops tabasco.
Add 200gr parmesan.
Toss in the boiled pasta.
Add the smoked salmon ans serve immediately.
Garnish with parsley and extra grated parmesan cheese.

Tags

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on print

YOU MAY ALSO LIKE

4 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MONTH'S POST

Products we love

Popular Posts