Την Κυριακή «κάτι» γλυκό ψήθηκε σε ένα από το πιο in σημεία στο κέντρο της πόλης. Στο «Oz cocktail bar» οι φούρνοι ζεστάθηκαν και ο χώρος μύρισε σοκολάτα, κανέλα, βούτυρο και βανίλια. Αφράτα cinnamon rolls, ζουμερά σουφλέ σοκολάτας και σάντουιτς παγωτού με μπισκοτάκια ξηρών καρπών είχαν την τιμητική τους.
Η προετοιμασία είχε γίνει από το πρωί αλλά η κορύφωση της έγινε τις 6 το απόγευμα, όταν το μαγαζί άρχισε να γεμίζει κόσμο. Γλυκάκια σερβιρισμένα με σιρόπια και παγωτά πηγαινοέρχονταν από τις σκάλες και προσφέρονταν στο ανυπόμονο κοινό που ήθελε να τα δοκιμάσει όλα! Στην κουζίνα ο Νίκος (σε ευχαριστώ που με άντεξες 😉) κι εγώ σε κατάσταση συναγερμού… Να ζυμώνουμε, να φουρνίζουμε, να στολίζουμε τα πιάτα και να σερβίρουμε τα γλυκάκια ζεστά, φρέσκα και λαχταριστά! Τα κουτάλια πήραν κυριολεκτικά φωτιά και με την συνοδεία της άριστης ποιότητας καφέ που σερβίρεται στο OZ, ικανοποίησαν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!
Η εμπειρία ήταν μοναδική, σε έναν απίθανο χώρο κατατεθέν της all day urban διασκέδασης της πόλης! (Δείτε περισσότερα ΕΔΩ).
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά όσους – και ήταν πολλές και πολλοί – μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ακόμα, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο «Oz cocktail bar» που μας εμπιστεύθηκε και πίστεψε σε εμάς. Επίσης, στο προσωπικό που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για να καλύψει τις απαιτήσεις του κόσμου. Τέλος, την εφημερίδα «Πολίτης» για την δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης, τον Δημήτρη Αντωνόγλου για τις φωτογραφίες και την συνεργάτιδα μου Βάντα Σάντος – Μελαχροινούδη που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μου. Λοιπόν, και σε άλλα με «όρεξη»!
@PanDora