[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=LqSCNBYYv3Q”]

Υλικά:
2 λεμόνια
1 λάιμ
1,5lt παγωμένο νερό
1 1/2 κούπα ζάχαρη
4-5 φύλλα φρέσκο δυόσμο
1 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ

Εκτέλεση:
Βάζουμε τα λεμόνια και το λάιμ στη κατάψυξη για μια ημέρα.
Όταν τα βγάλουμε περιμένουμε 8′ και κόβουμε σε 8 κομμάτια κάθε λεμόνι.
Tα βάζουμε στο multi και τα πολτοποιούμε.
Σε ένα μεγάλο bowl βάζουμε το παγωμένο νερό, τα τριμμένα λεμόνια, το δυόσμο, την ζάχαρη και το τζίντζερ και ανακατεύουμε με σύρμα ώστε να διαλυθεί η ζάχαρη.
Αφήνουμε το μείγμα 2 ώρες στο ψυγείο.
Αφού το βγάλουμε από το ψυγείο το σουρώνουμε και το βάζουμε σε γυάλινα μπουκάλια.
Σερβίρουμε την παγωμένη λεμονάδα με φέτες λεμονιού.

The Recipe In English

Ingredients:
2 lemons
1 lime
1,5lt cold water
1 cup sugar
1 tsp spearmint
1 tsp ginger

How to make:
Freeze the lemons 24h.
Defreeze for 8 min.
Cut them into pieces.
Using a multimixer mash them up.
In a bowl with cold water mix for 5 min the lemon’s puree, the sugar, the mint and the ginger.
Refrigerate for 2h.
Strain.
Serve with ice and lemon slice.

@PanDora

Tags

Share

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on print

YOU MAY ALSO LIKE

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

MONTH'S POST

Products we love

Popular Posts