Αλμυρά Cake Rings

pandoras-kitchen-blog-greece-cake
Υλικά:
350gr αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (για cake)
200gr γιαούρτι (όχι στραγγιστό)
2 αυγά
50gr μαργαρίνη
100ml σπορέλαιο
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη
1/2 κουταλάκι του γλυκού βασιλικό
2 ψιλοκομμένες πιπεριές Φλωρίνης ψητές στο λάδι (θα τις βρείτε σε βαζάκι)
2 ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες στο λάδι (σε βαζάκι)
70gr ελιές σε ροδέλες
180gr φέτα τριμμένη

pandoras-kitchen-blog-cake

Εκτέλεση:
Χτυπάμε στο mixer το βούτυρο, τα αυγά, το γιαούρτι, το λάδι και τα μπαχαρικά. Έπειτα προσθέτουμε το αλεύρι, τις πιπεριές, τις ντομάτες και την φέτα. Μεταφέρουμε το μείγμα σε φορμάκια (εγώ χρησιμοποιώ τα φορμάκια για donuts της silikomart, δίνοντας ένα ιδιαίτερο σχήμα στα muffins μου). Ψήνουμε τα cake rings σε προθερμασμένο φούρνο για 20-25 λεπτά στους 180 βαθμούς.

pandoras-kitchen-blog-greece-silikomart-donuts-cake

Ξεκίνησαν τα σχολεία σήμερα και μαζί τους και ο προβληματισμός για το καθημερινό κολατσιό των παιδιών στο σχολείο. Τα αλμυρά cake rings με πλούσια γεύση και βιταμίνες είναι ιδανικά για το πρωινό τους ξεκίνημα. Δοκιμάστε τα και θα τρελαθούν μικροί και μεγάλοι.

pandoras-kitchen-blog-greece-cake-silikomart

@PanDora

Leave a Reply